Doe Goed Pas

De Doe Goed Pas is een kortingskaart voor iedereen die vrijwilligerswerk doet in een organisatie die gevestigd en/of actief is in Brugge. Ook Bruggelingen die vrijwilligerswerk doen in een niet-Brugse organisatie hebben recht op deze pas. En als laatste krijgen ook alle mantelzorgers die recht hebben op de mantelzorgpremie bij Dienst Welzijn, een pas toegestuurd. Met de Doe Goed Pas kan er korting verkregen worden bij meer dan 80 lokale handelaars gedurende 2021 (van 1 januari 2021 tot 31 december 2021). Klik hier om de brochure te bekijken.

 

Voorwaarden

  • De pas is bedoeld voor mensen die reeds 1 jaar actief zijn als vrijwilliger in een Brugse organisatie.

  • Ook Bruggelingen die actief zijn als vrijwilliger in een organisatie die niet in Brugge is gelegen, hebben recht op de pas. Zij kunnen de pas aanvragen via vrijwilligerscentrale@brugge.be
  • Daarnaast hebben alle mantelzorgers (die een mantelzorgpremie krijgen bij Dienst Welzijn) ook recht op de Doe Goed Pas. De mantelzorgers moeten geen aanvraag indienen, zij krijgen de pas automatisch opgestuurd.

Procedure

De Doe Goed Passen kunnen gratis aangevraagd worden door Brugse vrijwilligersorganisaties via het online aanvraagformulier op de website https://www.brugge.be/doegoedpasaanvragen2021. Om de pas aan te vragen, is er geen e-ID vereist. De aanvrager moet de aanvraag op eer en geweten ondertekenen. 

De Doe Goed Pas is 1 jaar geldig: van 1 januari 2021 tot en met 31 december 2021. De Doe goed Pas is volledig gratis. Je krijgt een bericht wanneer je de passen kan ophalen in de Vrijwilligerscentrale. 

 

 

 

 

Deel deze pagina