Sportkriebels 2020

DIT EVENEMENT WERD AFGELAST WEGENS HET CORONAVIRUS!sportkriebels 2019

Sportkriebels, dé start van een actieve zomervakantie! Op donderdag 9 juli 2020 wordt opnieuw deze avontuurlijke sportdag georganiseerd op het domein Koude Keuken. Jongeren van 8 tot 15 jaar leven zich, tussen 9.30 en 15.30 uur uit in verschillende sportdisciplines.

Programma

Je vindt er meer dan veertig verschillende sporten en attracties: archery tag, boogschieten, tennis, ropeskipping, mountainbiken, paardrijden, lasershooting, deathride, schietlapschieten, festivalwip, free running...

Nieuwe sporten: rolstoelbasketbal, zwemmen en suppen in en op de vijver!

Eten en drinken 

In de waterbar kan er de hele dag door gratis water verkregen worden. Op het terrein kunnen ijsjes en frisdrank aangekocht worden.

Procedure

Aanmelden

kinderen aan het fietsen in dreef Sportcomplex Koude Keuken

Deelnemers (en hun begeleiders) kunnen zich vanaf 9.15 uur aanmelden aan het onthaal in de Prange Weidedreef, toegang via de Legeweg. Daar ontvang je je polsbandje waarmee je kan deelnemen aan de activiteiten. Ook wie zich nog ter plekke wil inschrijven, kan bij het onthaal terecht. Toegang tot het domein via de Zandstraat is niet mogelijk!

Sportkriebels is een organisatie van IGOS, met de steun van Sport Vlaanderen. De regie is in handen van de Sportdienst Brugge.

logo IGOSLOGO SPORT VLAANDEREN

Deel deze pagina

Contactinformatie

  • Huis van de Bruggeling

    N.a.v. coronamaatregelen uitsluitend op afspraak. Maak snel en eenvoudig een afspraak via afspraken.brugge.be of op het nummer 050 44 8000. Frank Van Ackerpromenade 2 (Stationsplein) 8000 Brugge

    • Vandaag van 08:30 tot 17:00
    • Morgen van 08:30 tot 17:00
    Alle openingsuren